ParticipaPremis i concursos

6a edició de la Beca d´investigació Raimon Bonal i de Falgàs

El sociòleg català Raimon Bonal i de Falgás, professor universitari, exsacerdot i expert en temes relacionats amb la marginació, havia estat president de l’Associació Catalana de Sociologia i regidor del PSC a l’Ajuntament de Canet de Mar entre els anys 1991 i 1995.

Raimon Bonal, que havia nascut a Arbúcies (Girona), va ser un dels primers sacerdots catalans que van recolzar als obrers; fins i tot va treballar com a fuster mentre exercia el sacerdoci. Posteriorment va treballar en la Fundació Jaume Bofill i a la Universitat de Barcelona, on impartia classes de Sociologia General i de Sociologia del Coneixement. També va impartir classes de Sociologia en la dècada dels vuitanta a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on va formar a molts periodistes en el coneixement de la realitat urbana, especialment dels suburbis marginals.

Beca d’investigació Raimon Bonal i de Falgàs

A partir de l´1 de febrer fins al 31 de març de 2011, els investigadors o els grups d´investigadors de qualsevol àrea de coneixement que ho desitgin poden presentar projectes d´investigació que tinguin relació directa amb Canet de Mar.
Els projectes hauran d´explicar l´objectiu o objectius de l´estudi, les principals hipòtesis, els mètodes d´investigació previstos i una bibliografia bàsica de referència.
Els projectes s´hauran de desenvolupar en el termini d´un any a partir de la concessió de la Beca que té una dotació de 5.000 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *