Agenda

5 d’Octubre: Assumpció Cantalozella, El Falcó del comte. Visita de l’escriptora

Assumpció Cantalozella va néixer a Santa Coloma de Farners. És llicenciada en filologia catalana. Col·labora al diari El Punt. Va participar en alguns llibres del col·lectiu Ofèlia Dracs i és autora de diverses novel·les i narracions. Ha obtingut un èxit remarcable amb les novel·les històriques El falcó del comte i Corpus de Sang.


Sobre el llibre:

«Amb l’anim trasbalsat, jo, Otger Guitard, inicio aquesta crònica en l’any de gràcia de 1082, després dels terribles esdeveniments que han fet trontollar la vida del Principat, dels seus comtes i Prínceps, de la seva gent i de mi mateix.» Així comença el relat apassionant d’un dels episodis més importants i menys coneguts de la nostra història: el naixement de Catalunya.

Otger, nascut pocs anys després de l’any mil, s’adona que algú dirigeix el seu destí: tot just quan descobreix que hi ha un misteri en els seus orígens, ha de deixar els que creia els seus pares per continuar la seva formació a Girona i a Ripoll sota la protecció d’Ermessenda de Carcassona.
Amb el pas dels anys arribarà a ser jutge de la Cort de Barcelona i serà testimoni excepcional d’importants canvis històrics i polítics, alhora que viurà aventures i perills mentre mira de descobrir qui és ell en realitat.

Visita el seu blog.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *