Notícies

Vols aprendre català, vols ser parella lingüística? La Biblioteca centre col·laborador del voluntariat per la llengua

La Biblioteca, conjuntament amb l’Oficina de l’Ajuntament de Tona, el Punt Jove i l’Aula Oberta (Escola d’Adults), s’ha adherit a la Mancomunitat La Plana amb la voluntat de fer possible la capacitació lingüística de les persones nouvingudes, a través de la creació de parelles lingüístiques entre persones que parlen català i persones que el volen aprendre i practicar. Els participants dediquen un total de 10 hores (un mínim d’1h a la setmana) a fer activitats conjuntes per a conversar en català, com per exemple anar a comprar, visitar llocs interessants del poble, fer un beure, etc. 

Aquest projecte forma part del programa Voluntariat per la llengua, que promou la Generalitat de Catalunya a través del Consorci per a la Normalització Lingüística. És una activitat totalment gratuïta.

Tant les persones interessades a ser voluntàries com les aprenents poden fer la seva sol·licitud a la Biblioteca, omplint manualment una fitxa. Si ho voleu fer online podeu accedir al portal de Voluntariat per la Llengua.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *