Notícies

Fem un estiu lector per a les nostres filles, gràcies a Lecxit i les biblioteques

Fem un estiu lector! Suma’t a aquesta experiència divertida, emotiva i emocionant al voltant de la lectura. Us tenim preparats uns carnets de viatges lectors gràcies a Lecxit, on podreu registrar els llibres que llegiu durant l’estiu. Veniu a la Biblioteca a buscar llibres i quan el retorneu, us posarem un segell i la signatura a en un dels fulls que hauràs omplert. Podreu agafar més llibres i seguir amb noves aventures apassionants, d’un viatge amb 10 estacions. Aquest carnet el podràs portar a l’escola quan retorneu al setembre perquè la teva tutora/or reconegui el teu esforç.

LECXIT de la Fundació Jaume Bofill és un programa que pretén incrementar l’èxit educatiu dels infants a través de millorar la comprensió lectora. Lecxit ha preparat un kit lector, amb unes píndoles en format video que us poden ajudar a promoure la lectura amb les vostres filles i fills. I no us perdeu la guia, que forma part d’aquesta iniciativa, d’un referent com Jaume Centelles, amb 12 propostes que us ajudaran a promoure la lectura dels vostres infants a casa.

I si voleu alguna recomanació literària per a iniciar el vostre viatge, a banda de les que proposen a Lecxit, us deixem amb una segona guia de recomanacions literàries per a infants de 10 a 12 anys, elaborada per algunes de les sales infantils de les biblioteques d’Osona en col·laboració amb l’equip de la llibreria El petit tresor de Vic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *