Header AD

Al Pati, arriba la 5a edició dels concerts d’estiu vora els llibres


Ja tenim el juliol apropant-se i amb ell arriba una nova edició de Al Pati, la cinquena. Un cicle de concerts d’estiu que ofereix la Biblioteca Caterina Figueras, amb el suport de l’Ajuntament de Tona. Et convidem a que ens acompanyis i gaudeixis de tres formacions que no han actuat mai o en comptades ocasions a la comarca d’Osona i que no programen els grans festivals. Des de la màgia que desprèn la veu i les lletres amb noves sonoritats de Espaldamaceta, a la dolçor de la cantant, autora i intèrpret Raquel Lúa o el soul dub amb arrels africanes d’Àlex Serra.

Tots els concerts són gratuïts i tindran lloc l’1, 2 i 3 juliol, a les 20.30 h, al pati de la Biblioteca Caterina Figueras, un entorn únic i acollidor que ens permet apropar a tots els públics, projectes de l’escena musical catalana, que vetllen d’una forma especial per transmetre emocions a través de la música i la paraula. 

T'esperem i esperem que ho expliquis. 

Programació

1 juliol 20.30 h /  Espaldamaceta 

2 juliol  20.30 h / Raquel Lúa

3 juliol 20.30 h / Alex Serra

Spotify / Facebook / Youtube / Instagram / TwitterAl Pati, arriba la 5a edició dels concerts d’estiu vora els llibres Al Pati, arriba la 5a edició dels concerts d’estiu vora els llibres Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:00 Rating: 5

Cap comentari

Post AD