Header AD

Inscriu-te al taller Perrault, no m’expliquis contes. L’arquetip del patriarcat a la literatura i la vida

Inscriu-te al taller “Perrault no m’expliquis contes”, adreçat a dones i homes. Dues sessions que tindran lloc aquest dissabte 20 i el proper dissabte 27 d’octubre, de 16.30h a 19.30h.

En aquesta activitat es llegiran alguns contes tradicionals escrits per homes (Basille, Perrault, Grimm) amb la intenció d’analitzar els arquetips del patriarcat que en ells es transmeten. Descobrirem escriptores feministes, contemporànies a aquests autors, i entendrem per què van ser oblidades.

També hi haurà temps per aproximar-nos a les respostes a aquests models masculins, d’algunes escriptores com Namjoshi, Carter, Suárez Solís o Martín Gaite. I temps per al visionat de fragments de vídeos que ens mostraran com el missatge del patriarcat es va transformant, però en el fons manté la seva essència.

Un taller que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Inscriu-te al taller Perrault, no m’expliquis contes. L’arquetip del patriarcat a la literatura i la vida Inscriu-te al taller Perrault, no m’expliquis contes. L’arquetip del patriarcat a la literatura i la vida Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 11:38 Rating: 5

Cap comentari

Post AD