Header AD

Espai dones i lluita feminista, a la teva Biblioteca

Feminisme és la idea radical que les dones som persones
--
Angela Davis

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones (8 de març) et convidem, durant tot el mes de març, a endinsar-te en la mostra de llibres, pel·lícules i música, que hem seleccionat al voltant de la dona i el feminisme, i a l'especial Dones pioneres del portal Ebiblio. 

La mostra de documents coincideix en el temps amb l'exposició fotogràfica “Dones del món” de Marta Vilanova i Àngel Amargant. Podràs visitar-la en horari de la Biblioteca de l'1 al 15 de març. L’exposició ens trasllada a la realitat de les dones en diferents indrets del món: les llargues jornades laborals cultivant arròs a Laos, la maternitat en una família nòmada de Mongòlia, com s'afronta la vellesa a l'Índia o com les dones s'uneixen per mostrar les seves tradicions en pobles de la Xina o Tailàndia. Un homenatge a totes elles, lluitadores, valentes, somiadores i treballadores.

Us recordem que durant tot el mes podràs gaudir a Tona d'una sèrie d'actes, organitzats amb la col·laboració de la Mancomunitat la Plana, per celebrar aquesta commemoració.


Per a saber més

Conferència d'Angela Davis. La revolució avui. CCCB

Exposició al Museu d'Història de Catalunya. Dones: ficcions i realitats.
Del 3 de març al 28 de maig de 2017

Una història de dones
Les dones, sovint oblidades, han tingut un paper essencial en la història de la cultura catalana
Espai dones i lluita feminista, a la teva Biblioteca Espai dones i lluita feminista, a la teva Biblioteca Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:00 Rating: 5

Cap comentari

Post AD