Header AD

Acompanya'ns al lliurament de diplomes de Lletra Menuda, en un novembre ple d'activitats

Els dies passen i els petits es fan grans. Tant grans que des de Lletra Menuda ens acomiadem dels nostres amics que celebren els seus tres anys amb una festa i el lliurament de diplomes, que acredita els seus primers passos ben a prop dels llibres, de colors, il·lustracions, aventures i la companyia dels més propers.

El 28 de novembre a les 18h us convidem a una de les activitats més especials de Lletra Menuda, en aquesta ocasió oberta a tothom, a petits i grans, a família i amics. Us convidem a gaudir de Cançons i contes amb l'animador infantil Oriol Bargalló i a acompanyar-nos al lliurament de diplomes.  

Des de la Biblioteca, la regidoria de Benestar Social i Sanitat, l'escola bressol Pa amb xocolata i el CAP Tona, us donem les gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura i compartir-ho amb els vostres fills/es.

Acompanya'ns al lliurament de diplomes de Lletra Menuda, en un novembre ple d'activitats Acompanya'ns al lliurament de diplomes de Lletra Menuda, en un novembre ple d'activitats Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 15:20 Rating: 5

Cap comentari

Post AD