Header AD

El Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses amb les Jornades Europees de PatrimoniEl 17 i 18 de setembre El Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses (Tona), en col·laboració amb diverses seus de l'Ecomuseu del Blat: el Museu del Pa (Tona), el Mas el Colomer (Taradell), el Molí de la Calvaria (Calldetenes) i la Universitat de Vic, us conviden a participar en dues activitats en motiu de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni 2016.

El dissabte, 17 de setembre, pots visitar les col·leccions agràries del Mas el Colomer amb el guiatge de Jacint Torrents (Universitat de Vic). La sortida-caminada serà a les 10h del matí des del Camp de les Lloses. 

El diumenge, 18 de setembre, al mateix Parc Arqueològic del Camp de les Lloses s'oferirà: “El taller del blat” conduït per Mercè Molist (Universitat de Vic) i “El taller de coure pa a la manera egípcia” a càrrec de Joaquim Sañé  (Museu del Pa de Tona).


El Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses amb les Jornades Europees de Patrimoni El Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses amb les Jornades Europees de Patrimoni Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:00 Rating: 5

Cap comentari

Post AD