Header AD

Les fotografies de Ferran Freixa a Tecla Sala

Al Tecla Sala, Centre d'Art de l'Hospitalet podeu assistir fins al 25 de maig del 2014 a l'exposició del fotògraf barceloní, Ferran Freixa, una retrospectiva que reflexa quaranta anys del seu treball, des de 1973 fins al 2013, llums, ombres i matisos, objectes, espais i arquitectures inertes.

Ferran Freixa (Barcelona, 1950), entra al món de la fotografia de forma autodidacta i al 1969 comença a treballar en els camps de la moda, la indústria i la publicitat. A partir de 1978 s'especialitza en la fotografia d'arquitectura i d'interiorisme, col·laborant amb els millors professionals i difonent la seva obra en publicacions nacionals i internacionals. Des de 1973 ha realitzat un gran nombre d'exposicions de les seves fotografies d'autor a galeries i museus d'Europa i dels Estats Units. La seva obra personal es troba en importants col·leccions artístiques, particulars i públiques. 

Per a saber més


Les fotografies de Ferran Freixa a Tecla Sala Les fotografies de Ferran Freixa a Tecla Sala Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 6:30 Rating: 5

Cap comentari

Post AD