Header AD

Solidaritat en forma de música per la salut mental

L'Orquestra Juvenil d'Ealing (EYO) és una prestigiosa orquestra anglesa formada per 65 músics d'entre 13 i 19 anys provinents d'una vintena d'escoles dels barris de l'oest de Londres. Les seves interpretacions d'obres simfòniques dels segles XIX i XX han estat presents a espais de reconegut prestigi com el Royal Festival Hall. 

El diumenge 25 d'agost a les 20h a l'Església de la Pietat de Vic, teniu la possibilitat de gaudir d'aquest concert solidari, que destinarà els diners recaptats als projectes socials, dels serveis de salut mental comunitària de la FCMPPO, que cada any atenen mig miler de persones a Osona, i al centre pediàtric de l'Hospital de Tercha (Etiòpia), que podrà assistir 28.000 infants a l'any. 

El preu de l'entrada és de 12€ i estan a la venda del 1 al 25 d’agost fins les 12h a: Oficina de Turisme de Vic - Plaça del Pes - Edifici Ajuntament - 93 886 20 91.Solidaritat en forma de música per la salut mental Solidaritat en forma de música per la salut mental Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:00 Rating: 5

Cap comentari

Post AD