Header AD

Qui és Pierre Bottero i de què va El llindar obscur de la màgia

Casat i amb dues filles, Pierre Bottero va treballar durant molt temps com a professor al sud de França, abans de dedicar-se per complet a l'escriptura. Va ser conegut sobretot per les seves trilogies de literatura fantàstica; els sis primers llibres tracten sobre les aventures d'una jove francesa, Ewilan, que es desenvolupen al món imaginari de «Gwendalavir». Aquest món imaginari també apareix en una altra trilogia, titulada en francès com Li Pacti donis Marchombres, que explica la vida de Ellana Caldin. L'última de les quatre trilogies, L'Autre, es desenvolupa en un món diferent, però es poden establir molts vincles entre «l'Ailleurs», el món de L'Autre, i «Gwendalavir». 

Pierre Bottero va morir a l'edat de 45 anys d'un accident de moto. 

De què va El llindar obscur de la màgia

El nom de la col∙lecció fa referència justament a una associació destinada a vetllar per la convivència entre humans i éssers sobrenaturals. En un món ple trols i tota classe de monstres, cal una organització que vetlli per la seguretat dels humans i per la discreció dels éssers fantàstics. I amb la càrrega de feina que hi ha a l’Associació, també hi falten becaris. Ombe és un agent en pràctiques d’aquest grup ultrasecret. Haurà de demostrar les seves capacitats derrotant dimonis i conjurant, amb els seus poders especials, els perills que provoquen les estranyes criatures que amenacen la humanitat. La força sobrenatural d’Ombe és la millor garantia d’una convivència pacífica amb els éssers Anòmals. Una lectura plena d’acció i bon humor.


Qui és Pierre Bottero i de què va El llindar obscur de la màgia Qui és Pierre Bottero i de què va El llindar obscur de la màgia Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 16:33 Rating: 5

Cap comentari

Post AD