Header AD

No està escrit a les estrelles, de John Michael Green

Tot i que la medicina ha aconseguit reduir el tumor i li ha regalat uns anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l’aparició d’Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida. La història està a punt de ser reescrita.

Una novel·la sobre com aprofitar la vida al màxim, gaudir dels qui més estimes, estimar fins que no puguis més i, sobretot, viure.


John Michael Green


John Michael Green va nèixer a Indianapolis, el 24 d'agost de 1977. És autor de novel·les juvenils de gran èxit i un dels germans del canal vlogbrothers del Youtube.

Green va créixer a Orlando, Florida. Més tard assisteix a Indian Springs School, i posteriorment es gradua al Kenyon College, especialitzant-se en Filologia anglesa i Ciències de la religió. Les pràctiques d'estudi el porten a treballar en un hospital per a nens amb malalties greus durant cinc mesos, i és aquesta experiència la que l'inspira a escriure No està escrit a les estrelles.

Green va residir durant diversos anys a Chicago, on treballa com assistent editorial i editor per a la revista Booklist, dedicada a publicar critiques de llibres i materials audiovisuals per a totes les edats. John Green també escriu critiques per a centenars de llibres, particularment de ficció literària i llibres sobre l'Islam i per al The New York Times Book Review.

Per a saber més

No està escrit a les estrelles, de John Michael Green No està escrit a les estrelles, de John Michael Green Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 16:25 Rating: 5

Cap comentari

Post AD