Header AD

Cinema low cost


Davant la crisi dels cinemes, la dificultat per tirar endavant projectes i les exigències (i condicions) de les productores per poder-los dur a terme, ens trobem amb la segona edició de Cinema Low Cost. Una marató de cinema, d'entrada gratuïta, que tindrà lloc els propers 14 i 15 de juny al centre Arts Santa Mònica (La Rambla,7), que compta dins de la seva programació amb presentacions i projeccions de curts i llargmetratges, a càrrec dels propis autors de les obres. 

Per a saber més


A la Biblioteca trobaràs

Análisis del film / Jacques Aumont, Michel Marie. Barcelona: Paidós, 1990
Aprender a ver cine: la educación de los sentimientos en el séptimo arte / Juan Francisco González. Madrid: Rialp, 2002
El Cine en 7 películas: guía básica del lenguaje cinematográfico / Pablo de Santiago, Jesús Orte. Madrid: Dossat 2000, 2002.
Esculpir en el tiempo: reflexiones sobre el arte, la estética y la poética del cine / Andrei Tarkovski. Madrid: Rialp, 2005.
El Lenguaje cinematográfico: gramática, géneros, estilos y materiales / Joaquim Romaguera i Ramió. Madrid: Ediciones de la Torre, 1999.
Psicología y cine: vidas cruzadas / Andrés García García. Madrid: Universidad Nacional de Educación a Distancia, 2006.
La Vida és un guió / Isabel Coixet. Barcelona: Ara Llibres, 2004
Así se crean documentales para cine y televisión / Llorenç Soler. Barcelona: CIMS, 1999
La Producción cinematográfica / Luis A. Cabezón, Félix G. Gómez-Urdá. Madrid: Cátedra, 1999Cinema low cost Cinema low cost Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:00 Rating: 5

Cap comentari

Post AD