Header AD

Llibres a l'atac. Un minut diari de literatura a la televisió

TV3 amb el seu programa "Llibres a l'atac" un microespai diari d'un minut de durada, difondrà 45 títols de la literatura catalana i dels seus escriptors més importants, per tal d'incidir en la divulgació de la lectura i el fet de llegir. Les obres literàries seleccionades sovint no són els títols més cèlebres dels seus autors. Per aquest espai passaran Mercè Rodoreda, Josep Pla, Montserrat Roig, Baltasar Porcel, Llorenç Vilallonga, Sergi Pàmies, Najat El-Hachmi, Josep Maria Espinàs, Francesc Pujols, Santiago Rusiñol i Quim Monzó. A més de clàssics com Jaume Roig, Jacint Verdaguer i Salvador Espriu. El programa oferirà una àmplia varietat de gèneres amb títols de novel·la i conte, que són els gèneres més apreciats entre els lectors, però també de poesia, assaig, teatre, memòries, dietaris, reculls d'articles. 

De tots aquests autors trobaràs llibres a la Biblioteca. Clicant sobre el nom podràs veure les obres que disposem a Tona. 

Llibres a l'atac. Un minut diari de literatura a la televisió Llibres a l'atac. Un minut diari de literatura a la televisió Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 10:15 Rating: 5

Cap comentari

Post AD