Header AD

Tots els estudis universitaris i de formació professional al teu abast

La pàgina web Unportal, recull informació de tots els estudis universitaris i de formació professional que es poden cursar als centres catalans. La base de dades s'estructura en universitat, FP de grau superior i FP de grau mitjà. Pel que fa als estudis universitaris, el recurs ofereix informació dels graus i màsters que es poden cursar a les universitats catalanes, tant públiques com privades, els preus de matrícula i beques. El web incorpora també uns rànquings dels estudis més demandats, els que tenen més sortides professionals o els més innovadors. Pots consultar aquesta base de dades amb el carnet d'usuari de la Biblioteca. 

Us recordem que a la Biblioteca Virtual, espai comunitari de la Xarxa de Biblioteques Municipals, podeu trobar aquest i molts altres enllaços, tant de bases de dades, selecció de pàgines web per temàtiques, accés a audiollibres o fons locals digitalitzats.


Tots els estudis universitaris i de formació professional al teu abast Tots els estudis universitaris i de formació professional al teu abast Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:30 Rating: 5

Cap comentari

Post AD