Header AD

“Records a Broadway” del 21 d’agost al 30 de setembre al Versus Teatre de Barcelona


Fins al 30 de setembre es pot gaudir del musical Records a Broadway al teatre Versus de Barcelona. Un espectacle musical de petit format que recorre la història d'un dels carrers més coneguts del món, el 42, del Broadway novaiorquès.  Quatre actors/cantants i músics, entre ells, el tonenc Arnau Tordera, versionen en català 25 temes del teatre musical, donant a conèixer la història de Broadway, des del seu naixement, passant per la seva època daurada i fins l’actualitat. Serà en un vell bar on els seus quatre actors, cantants i músics (Arnau Burdó, Marc Casanova, Antoni Font i Arnau Tordera) versionen en català els clàssics que han sonat als carrers més màgics del món, de la mà de la traducció i arranjaments d'Arnau Tordera, Rosa Collell i Antoni Font. El recorregut inclou, entre d'altres, temes com  Show Boat, Boscos endins, West Side Story, Sonrisas y lágrimas, Cantando bajo la lluvia, A Little Night Music, La Sirenita o La Bella y la Bestia. 

L'espectacle de la companyia osonenca La Nota Teatre es podrà veure al Versus Teatre a Barcelona fins al 30 de setembre. 

Per a saber més

La Nota Teatre
Versus Teatre

A la Biblioteca trobaràs

The Very best of Broadway / Gershwin. EMI, 2009
Broadway: el musical americano 100 años de espectáculo. Valladolid: Divisa, 2006 (dvd)
La Mejor música de Broadway. Intermusic, 1995 (7 volums)


“Records a Broadway” del 21 d’agost al 30 de setembre al Versus Teatre de Barcelona “Records a Broadway” del 21 d’agost al 30 de setembre al Versus Teatre de Barcelona Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:00 Rating: 5

Cap comentari

Post AD