Header AD

Festvila de Cinema "Online"Fins al 29 de juliol se celebra per segon any consecutiu el Festival de Cinema Online, una iniciativa pionera i inèdita al món, gratuïta, online i social que ofereix l'accés a obres inèdites del nostre país produïdes al 2011.

El festival, que podrà gaudir-se sense restriccions i en streaming a través de la pàgina web www.festivalcineonline.com, ofereix un total de sis produccions espanyoles dins de la Secció Oficial: Amanecidos, de Yonay Boix i Pol Aregall; Buenas noches, España, de Ratlla Martin, amb Pilar López d'Ayala i Andrés Gertrudix; Diamond inside, de Luis Sánchez Alba i el col·lectiu Boa Mistura; L'ànima de les mosques, de Jonathan Cenzual; Enxaneta, d'Alfonso Amador; i La mujer del eternauta, d'Adán Aliaga.

Aquest any es lliurarà el Premi a la Millor Pel·lícula, dotat amb 2.500 euros i l'emissió de la pel·lícula al Canal Autor de TCM. Així mateix, el Premi del Públic a la Millor Pel·lícula recaurà a la cinta millor valorada per tots aquells espectadors que hagin votat a través de l'aplicació del festival a Facebook.
Festvila de Cinema "Online" Festvila de Cinema "Online" Reviewed by Biblioteca Caterina Figueras on 7:30 Rating: 5

Cap comentari

Post AD